VAD ÄR CASH OUT OCH HUR FUNGERAR DET?

0
Bettingföretag arbetar hårt för att optimera sina kunders erbjudande, och en av dessa är den senaste funktionen där du har möjlighet att utnyttja utbetalning. Denna populära funktion gör det möjligt för kunderna att avsluta spelet innan matchen är över. Det betyder att även om du har spelat ett visst resultat kan du välja utbetalning redan innan domaren blåser fläkten. 
VAD ÄR CASH OUT OCH HUR FUNGERAR DETHur mycket du kan dra nytta av den här funktionen beror på hur mycket du kan vinna efter förlust och vinst, vilket innebär att det kan både vara högre och lägre än ditt ursprungliga spel. Att välja en utbetalning kan sålunda vara så enkelt. Så ska du ha tålamod och förlita dig på din primära analys när du satsade eller tackar vad vadingsbolaget erbjuder dig?

Exempel 1
Du slår vad om att Barcelona slår Real Madrid med en odds på 2,30.

Resultat 1:
Barcelona går upp till 1-0 när det bara finns några minuter kvar i matchen, vilket ökar din chans att vinna. I det här fallet kan du antingen välja utbetalningen för det belopp som företaget erbjuder dig eller vänta på att matchen slutar. Företaget kommer sannolikt att erbjuda dig en högre summa än din ursprungliga investering, eftersom du är på väg att vinna på ditt spel.

Resultat 2:
Real Madrid går upp till 1-0 när det bara är några minuter kvar i matchen, vilket minskar din chans att vinna. Då kan du välja mellan en utbetalning för vad vadingsbolaget erbjuder dig, eller vänta tills matchen är över. Företaget kommer sannolikt att erbjuda dig ett lägre pris än din ursprungliga investering eftersom du är på väg att förlora ditt spel.

Varje spelbolag erbjuder olika nivåer och val på vilka marknader du kan använda utbetalningsfunktionen, men alla företag erbjuder både enkla och kombinerade spel. Det betyder att du kan satsa på en kombinerad satsning på din kupong, även om matcherna börjar vid olika tidpunkter och där du kan sluta ett spel innan de andra matcherna har startat. Detta ger dig mer än vad du ursprungligen investerat i spelet.

VILKA VADSLAGNINGSFÖRETAG ERBJUDER UTBETALNING?

 • bet365
 • Betfair
 • bwin
 • Betsson
 • Expekt
 • Scandicbet
 • Redbet
 • LeoVegas
 • Betway
 • Betsafe
 • NordicBet
 • Betfinal
 • odds Automaten
 • ComeOn
 • satsningar
 • Mobilbet
 • Bethard
 • 10Bet

NÄR KAN DU AVSLUTA DITT SPEL?

Om du tidigare använt utbetalningsfunktionen har du sett att det inte alltid är möjligt att avsluta ditt spel. Marknaderna avbryts under vissa omständigheter, vilket innebär att spelbolag inte alltid kan garantera att kunden väljer utbetalning. Det finns också fall där utbetalningsfunktionen är avstängd, eftersom oddsen har ändrats redan innan spelbranschen har behandlat din utbetalningsorder. De flesta företag kommer att informera dig om de inte kan behandla din utbetalning.

TA UT EN DEL AV VINSTER OCH AUTOMATISK UTBETALNING

De flesta spelbolag erbjuder möjlighet till automatisk utbetalning genom en speciell funktion. Om du registrerar ett belopp du är nöjd med kommer funktionen att spela in genom matchen om du har nått det beloppet och eventuellt ger dig en automatisk utbetalning. Flera företag erbjuder också möjlighet att avsluta delar av ditt spel och hålla fast vid resten av beloppet tills matchen är över.

VARFÖR ÄNDRAS VÄRDET VID UTBETALNING?

VARFÖR ÄNDRAS VÄRDET VID UTBETALNING?När i spelet du väljer att använda sig av utbetalning och slut spelar du en viktig roll. Värdet av en utbetalning förändras ständigt och beror på sannolikheten för att din insats leder till förlust eller vinst. Därför bestäms värdet av en utbetalning i den aktuella situationen i matchen på samma sätt som oddsen förändras med live vadslagning.

NÄR SKA DU ANVÄNDA UTBETALNING?

NÄR SKA DU ANVÄNDA UTBETALNING?Det är inte alltid lätt att bestämma huruvida man ska satsa eller inte. Det är svårt att besluta om att låta spelet fortsätta som planerat och öka vinsten eller minska dina förluster genom att välja utbetalning. Ett typiskt scenario för när utbetalningsfunktionen kan vara till hjälp är när du är på väg att vinna, men det finns fortfarande en stor chans att du kommer att förlora. Om ditt lag har blivit reducerat till 10 män med ett rött kort, och där motståndarna trycker på många mål chanser.

En annan situation där det kan vara klokt att använda cash-out-möjligheten är när man tittar på matchen och ser att analysen före matchen inte går ut som förväntat. I det här fallet kan det vara en bra idé att minska risken för förlust genom att ta ut så mycket pengar som möjligt innan det händer. Men vi på Bookies Bonuses rekommenderar fortfarande att du bor så mycket som möjligt för din ursprungliga analys, snarare än att luta dig på utbetalningsfunktionen.

HUR BEAKTAS VÄRDET AV EN UTBETALNING?

Värdet av en utbetalning definieras av två delar: din potentiella vinst och de nya oddsen. Det innebär att beloppet som erbjuds i en utbetalning kan vara både större och mindre än din ursprungliga satsning. Om du till exempel satsade på $ 10 på ett lag som hade odds på 4,00 dina pengar, skulle du få $ 40 om spelet gick in. Om det lag du stöder leder 2-0 i paus kommer det att leda till att spelbolaget sätter nya live odds i dina 2x pengar i paus. Genom att dela dina potentiella vinster med de nya oddsna kan du få en bra chans att avsluta spelet.

40 kr / 2,0 = 20 kr

Belopp att använda utbetalning till = 200 SEK

HUR SPELAR FÖRETAG BESTÄMMER VÄRDET AV UTBETALNING

HUR SPELAR FÖRETAG BESTÄMMER VÄRDET AV UTBETALNINGOm du tittar på exemplet ovan ser du hur en rättvis summa för en utbetalning ska se ut. Bettingföretag använder samma metod för att komma fram till det belopp som erbjuds genom utbetalning, även om de i de flesta fall sänker priset med cirka 3-5%. Det betyder att om du använder utbetalning får du inte alltid en rättvis utbetalning av din insats. Bettingföretag kommer ofta att dra nytta av denna funktion för att göra mer pengar på kunderna.

UTBETALNINGSFÖRMÅNER

 • Få omedelbar tillgång till vinst: Om du behöver en snabb påfyllning på ditt konto kan du avsluta din insats och öka din balans. När du använder utbetalning går pengarna direkt in i ditt konto.
 • Cash-out innan du förlorar: Din satsning är kanske ok just nu, men om det finns stor risk för att sakerna kommer att förändras till det värre, till exempel om ditt lag får ett rött kort eller möter enormt press är det bra dags att använda den här funktionen.
 • Minska ditt förlust: Om du har misstolkat din analys i matchen kanske du vill minska förlusten med en utbetalning.

NACKDELAR MED UTBETALNING

 • Bettingbolagen sätter ett lägre värde: Om du använder utbetalningsfunktionen kommer du ofta att förlora pengar. Bettingbolagen erbjuder dig ett belopp som är lägre än det borde vara.
 • Felaktigt beslut: Tänk dig att välja att avsluta spelet eftersom du inte tror att det vinner och då vinner laget ditt. Tyvärr inser du att du inte ska använda utbetalning, eftersom ditt ursprungliga spel visade sig vara korrekt.
 • Cash-out tar bort glädjen i ditt spel: Med hjälp av utbetalningsfunktionen kan du fokusera för mycket på det belopp som erbjuds av vadslagningsföretaget för att avsluta spelet istället för att njuta av matchen. Du tycker inte om matchen på samma sätt om du ständigt överväger om du vill avsluta spelet eller ej.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here