Riskfria Spel

0

Vissa satsningsplatser erbjuder ett riskfritt spel som insättningsbonus. Förfarandet är vanligtvis att den nya kunden sätter in en summa pengar och lägger till en satsning för den summan. Om kunden förlorar spelet, betalar vadslagningsbolaget tillbaka insatsen. När ett riskfritt spel kommer som en insättningsbonus är det vanligast att pengarna betalas tillbaka i kontanter, men återbetalningen kan också vara i form av en oddsbonus eller en gratis satsning. En sådan bonus måste senare handlas flera gånger innan den omvandlas till kontanter på spelkontot. Dessutom kan det finnas ett krav på minsta odds på spelet och giltighetsperioden för försäljningen.

Riskfria SpelPå denna sida listar vi vadslagningssidor som erbjuder riskfria spel som insättningsbonus. För att hjälpa dig att välja rätt satsningsföretag för dina behov ger vi information om max satsning på kvalificerat spel samt villkoren för omsättningen.

Exempel på ett riskfritt spel som insättningsbonus

  1. Spelföretaget erbjuder en ny spelare ett riskfritt spel upp till 500 kronor för en odds på minst 1,50.
  2. Spelaren lägger en insats på $ 500 på en match på 1,75. Spelaren vinner.
  3. Bettingföretaget betalar ut din NOK 500 plus nettovinsten på 375 kr (500 x 0,75). Nettovinsten tilldelas i form av en bonus som måste handlas tre gånger (375 x 3) till lägsta odds på 1,50.
  4. Spelaren lägger en satsning på 375 kr för oddsen 2,00. Spelaren vinner. Nu har spelaren 750 kr på bonuskontot.
  5. Spelaren lägger en insats på 750 NOK med lägst odds tillåtet 1,50. Således är satsningskravet uppfyllt, eftersom spelaren har satsat på totalt 1125 kr. Spelaren vinner. Nu har de en omsättning på 1125 kronor + insättningen på 500 kronor = 1625 kronor på kontot.

RISKFRIA SPEL SOM EN SLUMPMÄSSIG KAMPANJ

I de flesta spelbolag är riskfria spel tillgängliga för befintliga kunder kontinuerligt i form av kampanjer. Ett sådant riskfritt spel kan komma i flera olika former och till flera olika händelser. Ett exempel på detta är att spelaren får ett riskfritt live-spel på en match om han / hon lägger en satsning på samma match innan den har startat. Ett riskfritt spel kan också kräva kvalificerade spel.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det ofta finns ett omsättningsbehov för vinster från riskfria spel. Vanligtvis är kraven mycket enklare att möta vid en normal insättningsbonus.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here