Fotbolls-VM 2018

0

Fotbolls-VM 2018Vart fjärde år är fotbolls-VM organiserad, och den här gången är Ryssland värd för evenemanget. På Oddsbonuser.nu får du tillgång till mästerskapets bästa kampanjer och erbjudanden. Ökade odds, gratis spel och riskfria spel är bara några av de många kampanjformer som kommer att finnas tillgängliga.

Vi jämför också oddsen på alla lag i VM 2018. Vilka kommer att vinna? Vem blir toppscorer? Vilka vadslagningsplatser erbjuder de bästa oddsen för de olika matcherna och långsiktiga spelen?

Vi strävar efter att ge er läsare en komplett guide till de bästa och mest spelbara alternativen under fotbolls-VM. Välkommen här, och lycka till med dina vadslagning under fotbolls-VM.

BREDT URVAL FRÅN SPELBOLAGEN UNDER FOTBOLLS-VM

Om du vill tipsa under VM 2018 har du bra möjligheter. Eftersom mästerskapet är en av världens största evenemang, har spelbolagen ett brett utbud av odds att spela. Här kan du spela allt från vinnare, lag som vinner grupperna och toppscorer. Med oss ​​på bettingstugan får du snabba uppdateringar om mästerskapets status och dagliga speltips. Så håll ett öga på vår spelsida för rakhyvla analyser från våra tips.

Titta på oddsen just nu kan vi se att det är de härskande mästarna Tyskland som anses vara favoriter, följt noga av Brasilien och Frankrike. På spelbolagen kan du spela på både vinnare, gruppvinster och toppscorer. Tänk på att oddsen förändras ständigt och att den inte behöver vara densamma idag som imorgon.

BÄSTA BONUSEN UNDER FOTBOLLS-VM

 1. 100% Gratis satsning 
  upp till 2000 NOK

  FÅ BONUS
 2. 100% upp till 1000 NOK

  FÅ BONUS
 3. 100% upp till 1000 NOK

  FÅ BONUS
 4. 100% upp till 1250 NOK

  FÅ BONUS

SÅ HÄR HITTAR DU DEN BÄSTA BONUSEN UNDER FOTBOLLS-VM

SÅ HÄR HITTAR DU DEN BÄSTA BONUSEN UNDER FOTBOLLS-VMNär du skapar ett konto hos spelbolag erbjuds du ofta en oddsbonus för att spela för. Den vanligaste bonustypen är en så kallad insättningsbonus, vilket innebär att insatsidan ger dig extra pengar att spela för. Det här är vanligtvis procenten baserat på vad du deponerar, till exempel 100% upp till 1000 kr. En annan bonus typ är riskfritt spel, vilket är exakt vad namnet antyder: Ett riskfritt spel. Så om du spelar för $ 100 på ett riskfritt spel får du $ 100 tillbaka om spelet går fel. Du får självklart hela vinstbeloppet om det går in i lådan.

Spelföretaget har försäljningskrav

En sak som är värt att tänka på när man använder någon form av bonus är att det vanligtvis innebär att företaget gör något slags handelsbehov för att du ska kunna ta ut dina pengar. Det innebär att du måste sälja summan ett visst antal gånger med spelbolaget. Om du till exempel sätter in $ 100 med företaget och får 100% bonus, betyder det att du har $ 200 att spela för. Låt oss säga att du har ett omsättningsbehov på 6 gånger. Det innebär att du måste spela med företaget för 6000 innan bonusen kan omvandlas till kontanter.

Minst Odds

Förutom satsningskraven finns det vanligtvis minsta odds på din bonus. Detta är de lägsta odds du kan spela med för att din bonus ska handlas. Du kommer givetvis att spela med lägre odds, men summan kommer inte att räknas i din omsättning.

BÄSTA SPELBOLAG UNDER VM 2018

Vilket spelbolag är bäst är givetvis individuellt beroende på vad du gillar att tipsa. Men det finns några riktlinjer för ett bra spelbolag. Bra kundservice, bra mobilspelstjänster och en bra bonusbonus för att nämna några.

Betting på VM 2018

Sedan världscupet är en av världens absolut största evenemang, är det givetvis mycket att spela. Detta gäller både enskilda matcher och längre spel, till exempel gruppvinster, toppscorer eller vem vinner VM 2018.

I spelbolagen är fotbolls-VM en av de absoluta höjdpunkterna. Det innebär att de erbjuder en hel del bra kampanjer under denna period. För spelare är det givetvis en trevlig tid, eftersom det finns ett överflöd av erbjudanden och man får chansen att välja de som passar bäst i sitt eget spel.

Bästa platsen för live vadslagning under världscupen 2018

Ett spännande sätt att tipsa på under VM i sommar är live-satsning, där du kan spela in under matchen. Detta gör att du kan ta hänsyn till slaget eller händelserna under matchen innan du placerar din tippning. Om du letar efter live vadslagning under VM och fortfarande inte har ett konto, rekommenderar vi vid Odds bonusar tre företag: Bet 365, Betsson och ComeOn. Alla tre erbjuder en bra live-spelupplevelse. Dessutom får du en fördelaktig bonus när du öppnar ett konto hos dessa spelbolag.

POPULÄRA SPELFORMER UNDER VM 2018

Vinnare av VM 2018

POPULÄRA SPELFORMER UNDER VM 2018Ett av de mest populära långsiktiga spelen. Tipping vinnare är något som många spelare gör under turneringar som den här. Dessutom kan man även tipsa på topp 4 placeringar eller liknande. Med sådana spel får du ofta mycket bra odds, och det är inte omöjligt att lite fattigare lag gör det stort. Två exempel på detta är Wales och Island i Euro 2016.

Vinnare av gruppen

Det finns ofta ganska tydliga gruppfavoriter med låga odds. Det betyder att det är antingen möjligt att placera en högre satsning på ett sådant lag, eller att göra en warp med lägre odds. Spelvärdet ska vara i de flesta grupper. Till exempel, under VM 2014 vann Costa Rica sin grupp framför Uruguay, Italien och England för cirka 70 gånger sin satsning.

Vinnare av toppscorerligaen

Det är alltid spännande att tipsa på vem som ska bli världskampens konge och hålla sig med ligatiteln. De sista vinnarna har landat på fem eller sex mål, och bara sex mål har varit standardvinnaren för vinnaren. I sex på varandra följande World Cups (78-98) gjorde vinnaren sex mål. Favoriter för sommarens världscup ska vara Cristiano Ronaldo, Lionel Messi och Neymar, tillsammans med målvakten under EM Antione Griezmann och Harry Kane.

1×2

Den vanligaste formen av vadslagning är den som ligger på 1×2-marknaden. Vinnare på någon av sidorna eller rita. Du väljer ett alternativ på tre möjliga och måste vara rätt för att det ska gå in i lådan.

Över / Under

Ett över- eller underspel är att förutsäga om det kommer att gå över eller under ett visst antal mål under en match. Vanligtvis går “stroke” (där oddsen för över eller under är närmast varandra) med 2,5 mål för matchningar mellan vanliga lager.

hörn

En annan typ av vadslagning som kan användas är hörnspel. Tipping på ett hörn blir allt populärare, och det finns mycket statistik att överväga, eftersom man kan bygga sina tippar. Spelet innehåller vanligtvis över / under antalet hörn under matchen eller antalet hörn per lag.

Nästa mål

Att tippa på vilket land som gör mål för nästa mål är en mycket populär form av live-vadslagning. Det är normalt att vissa lag har ett slumpmässigt moment under matchen, och det brukar brukar vara ganska mycket värde på “nästa mål” om det är “fattigare” laget. Oftast är oddsen ganska höga för denna speltyp om du vill spela på nästa mål, eftersom spelbolagen har möjlighet att “inte ha fler mål” som häckar, som 0 i roulette.

Första målskytten

Första målskytten, men också nästa eller sista målskytten är populära vadslagningsformer för live-vadslagning. Precis som med “nästa mål” kan man känna striden och se om någon spelare verkar extra kallt eller extra tält.

KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN UNDER FOTBOLLS-VM 2018

KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN UNDER FOTBOLLS-VM 2018Under VM 2018 kommer det att bli av med kampanjer. Fotbolls-VM är den största händelsen i världen när det gäller vadslagning. Därför ser spelbolagen möjligheter att ta in många spelare i sin verksamhet. Och för att vinna över andra vadslagningsplatser kommer de att komma med bra erbjudanden.

Det kommer att finnas många olika kampanjer att delta i under VM. Bland de uppenbara är ökade odds och gratis satsningar. Men bortom dessa kommer det också att finnas olika tävlingar och bonusar.

Kampanjtyper under VM 2018

Ökade odds 

En av de vanligaste formerna av erbjudanden idag. En ökad odds innebär att spelbolaget har en odds för normal, ofta ganska mycket. Detta kan gälla både vanliga 1×2-spel, kombinationsspel eller längre spel som turneringsvinnare.

Gratis satsningar

En gratis satsning, precis som det föreslår, är ett spel där du som spelare inte behöver placera sin egen satsning, men får en summa av spelbolaget att spela för. I de allra flesta fall kommer du inte att få tillbaka insatsen på din kostnadsfria satsning, men bara vinsterna. Så, om du får 100 kr i gratis spel och lägger dem på vinnande odds på 1,80 får du 80 kr. 100 x 1,80 = 180, minus satsningen 100, blir 80 NOK. I vissa fall kommer handelskraven för vinsten också att uppstå.

odds Tävlingar

En annan populär form av kampanj är olika odds tävlingar. Dessa kommer i många olika varianter. Det kan handla om att knacka in i de högsta oddsna, delta i snöboll eller döda sex målskyttar i rad. Du kan räkna med att hitta roliga och intressanta odds tävlingar som passar din spelstil under VM 2018.

bonus 

För nya kunder kommer det att finnas många otroligt bra välkomna bonusar. Men även gamla kunder kommer att kunna delta i nya insättningsbonuser under VM 2018. Om du är en erfaren spelare vet du att spelbolagen du använder för att spela ofta meddela via e-post med erbjudandet om nya bonusar. Om du är en erfaren spelare vet du att de spelbolag du brukar spela med ofta varnar dig för nya erbjudanden med e-postbonus. Detta blir vanligare under VM.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here