Fansbet Bonus

0

Fansbet BonusFanbeten startade med en unik idé. Om Unibet har “Av spelare, för spelare” då Fansbet har “Av fans, för fans”. Av de pengar som företaget tjänar går 50% till olika idrottsförbunds supporterorganisationer. När du registrerar dig väljer du din favoritklubb. Om du förlorar pengar senare får din favoritklubb en del av kakan. Så med förlust går pengarna till något du gillar.  

När det gäller den faktiska satsningen är Fansbet en mycket vacker sida. Med SBTech som leverantör av oddsen är både hög kvalité och ett bra urval garanterat. Dessutom har de en mycket underhållande levande vadslagning.

Eftersom produkten liknar många andra spelbolag är det ofta inget problem att navigera på sidan för den vanliga spelaren. För nya spelare är det inte ett problem att lära sig strukturen.

1000 kr utan
omsättningskrav
FÅ BONUS

Fansbet erbjuder en insättningsbonus på 50% upp till 1000 NOK.

  1. Klicka på “Få bonus”.
  2. Skapa ett konto hos Fansbet.
  3. Välj bonusen och sätt in minst 100 NOK.
  4. 50% av din insättning kommer omedelbart att läggas till ditt saldo.

Villkor

  • Gäller endast nya kunder.
  • Insättningar med Skrill / Neteller accepteras inte.
  • Inga satsningskrav!
  • Övriga regler och villkor finns på Fansbet.

FANSBET KAMPANJER OCH ERBJUDANDEN

Fansbet strävar hårt efter kampanjer och erbjudanden, inte minst med sina fantastiska välkomna erbjudanden, som inte har några handelsbehov utöver en enda omsättning. Annars erbjuder de odds boosters på många spel och freerolls på deras Fantasy Football.

OM FANSBET

Fansbet lanserades 2018 med tanken på att ge tillbaka till supporterklubbarna och fansen. Många företag skapar en nisch på olika sätt, att konkurrera med etablerade spelbolag, och Fansbet kan ha gjort ett geni-slag genom att rikta in sig på fans i supporterklubbar.

FANSBET SPEL OCH FUNKTIONER

Precis som de flesta satsningswebbplatser som använder SBTech som oddsleverantör, har Fansbet ett mycket bra urval av – och bra kvalitet i sina odds. Fansbet erbjuder också en kort satsningsskola, som ingår i välkomstinsatsen.

Fansbet Livebetting

Levande vadslagning på Fansbet är väldigt trevlig. Det finns många marknader att välja mellan, och funktionaliteten är tydlig. Det går också smidigt, vare sig det är via appen, din mobila webbläsare eller webbläsaren på din dator.

Fansbet live streaming

Fansbet erbjuder för närvarande inte direktuppspelning.

Fansbet Cash Out

Fansbet-utbetalningsfunktionen fungerar bra. Det finns full kontanter och delbetalning, där du kan få ut en liten del av ditt spel, men lämna resten.

FANSBET MOBIL

FANSBET MOBILFansbet är mycket bra via mobilen. Både i webbläsaren och via deras utmärkta app. Allt du hittar på datavarianten finns också på mobilen, som naturligtvis är standarden i dagens klimat.

Fansbet App

I Fansbets-appen kan du enkelt navigera och strukturen är klar. Här hittar du både sport och kasino samlade på ett ställe. Appen har också ett coolt färgtema, och det finns helt enkelt inte mycket att klaga på här.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here