BetFair Bonus

0

Med en klassisk brittisk känsla och fokus på den största sporten på de brittiska öarna har Betfair utvecklats till att bli ett av världens främsta spelbolag. För fotbollsälskare har Betfair mycket att erbjuda. Både i den vanliga oddsavdelningen och på egen spelarbyte, Betfair Exchange. 

Det stora fokuset på fotboll gör att vissa mindre sport och evenemang i viss utsträckning glömts. Det finns inte lika mycket ishockey som med andra spelbolag, en sport som bland annat sverige älskar att satsa på. Men med tanke på Betfairs villighet att utvecklas i Skandinavien är det förmodligen bara en fråga om tid innan valet av ishockey är samma klass som de andra stora spelbolagen. 

Beträffande välkomstbonusen är Betfair ett av de absolut bästa spelbolagen. För nya kunder finns det tre olika välkomstbonus att välja mellan. Två för odds och en för spelarens utbyte. Dessutom finns det ofta specifika erbjudanden för nya kunder, oftast i form av högre odds. Beträffande välkomstbonusen är Betfair ett av de absolut bästa spelbolagen.

Betfair erbjuder funktioner som live streaming och cash-out. Livsströmmen är förmodligen inte det bästa för norska spelare, och många av händelserna är blockerade. Utbetalningsfunktionen upprätthåller dock en hög standard och har möjlighet till en “delvis” utbetalning. 

Oddsen är av god standard, särskilt när det gäller mindre sporter som e-sport och på många sätt väger upp ett saknat erbjudande. I Betfair Exchange är oddsen mycket bra, vilket är vanligt för en spelareutbyte, eftersom det inte är spelbolaget själv som ställer oddsen. 

Tyvärr är Betfairs hemsida inte på norska, men det är bara en fråga om tid innan den här utvecklingen är på väg. 

100% upp till 1000 SEK
FÅ BONUS

Som ny spelare hos Betfair kan du delta i en välkomstbonus. Klicka på “hämta bonus”.

  • 100% upp till 1000 SEK 
  • Minsta insats: € 10
  • Bonuskod: ZSKABW 
  • Handelsförutsättningar: 6x Bonusbelopp (3x Insats + Bonusbelopp)
  • Lägsta odds: 1,60 (inte på spelarens utbyte)
  1. Klicka på “Få bonus”.
  2. Skapa ett konto hos Betfair.  
  3. Sätt in pengar på ditt Betfair-konto med önskad bonuskod.

Villkor

  • Bonusen måste satsas sex (6) gånger för satsningar med odds på 1,60 eller högre.
  • Endast insatser gjorda med kort, Trustly eller PayPal är kvalificerade för dessa erbjudanden

Besök Betfair för alla regler och villkor .

BETFAIR ERBJUDANDEN OCH ERBJUDANDEN

De flesta kampanjer på Betfair inkluderar fotboll, och ofta gäller avtalen endast för nya kunder. Generellt är dessa erbjudanden mycket bra och Betfair har en kärlek till ökade odds. Dessutom har de en stående tävling som heter Golden Goals. Det är viktigt att gissa den första målskytten i sex utvalda fotbollsmatcher. Om någon väljer sex korrekt betyder det en vinst på minst 2 000 000 kronor. 

Förutom de många erbjudanden på fotboll, har de också “Price Rush” och “Acca Edge”. Med en “Price Rush” ökar oddsen i den vanliga oddsavdelningen beroende på hur oddsen flyttar på Betfair Exchange. En “Acca Edge” erbjuder användarna sina pengar tillbaka på tripplar eller högre om spelet bryts i bara en match. 

OM BETFAIR

I början av 2000-talet erbjöd Betfair bara sina spelare utbyte Befair Exchange. Trots att de över tid har utvecklat en bra sportboll samt kasino och pokeravdelning är det fortfarande deras spelarutbyte som är oavgjort. Det är världens största online, med över fem miljoner transaktioner per dag.

Du satsar också mycket på Premier League och har sponsrat Arsenal, Southampton och Leicester City. De har också varit sponsorer av FC Barcelona. 

Idag har Betfair mer än tre miljoner medlemmar och erbjuder sina tjänster på nästan 20 språk. Spelarlicensen kommer från både Storbritannien och Gibraltar.  

BETFAIR BETTING

Spela fotboll på Betfair

Betfair erbjuder ett stort utbud av fotboll, både före matchen och med live-spel. Till exempel kan användare spela live på uzbekisk fotboll. Det finns också många speciella spel för off-track-evenemang. Detta kan vara en spelares nästa lagspel, eller som kommer bli årets Premier League-spelare. Men tecknet på Betfair är uppenbarligen deras handelsutbyte. 

Spela ishockey på Betfair

Ishockey-erbjudandet på Betfair är inte det största, men det kanske inte är så konstigt som det är ett brittiskt spelbolag med starkt fokus på fotboll. Självklart finns det de stora ligorna som inkluderar både SHL och NHL, och återbetalningsprocenten är generellt hög på dessa ligor. 

Spela tennis på Betfair

Liksom Betfairs fotbollsval är det också mycket tennis. Här är allt du vill ha för alla som gillar att spela tennis, med otaliga spel och vinnande spel, både före och under matchen. Naturligtvis är tennis också på spelarutbytet. Tennisbetalningsfrekvensen är också hög på Betfair. 

Andra satsningar på Betfair

Betfair erbjuder spel på många områden och allt från mindre sport till politik, samt olika underhållningsstilar. De är något mer riktade mot historiska brittiska sporter som dart och hästkapplöpning, liksom det vanliga valet för ett Betfair-spelbolag. 

BETFAIR FUNKTIONER

Betfair Exchange

Betfair är inte bara en vanlig bookmaker där företaget lägger oddsen. Betfair erbjuder också en spelareutbyte (även kallad oddsutbyte) där spelarna placerar oddsen själva och spelar mot varandra, vilket resulterar i upp till 20% bättre odds jämfört med traditionella bookmakare. Betfair gör pengar på spelarutbytet genom att ta en 2-5% avgift (beroende på din bonusnivå) på spel som vunnits. 

Betfair Live-vadslagning

Betfair har många live-spel, både i sin vanliga satsningsavdelning och på Betfair Exchange. Det gäller särskilt fotboll, där det finns ständiga möjligheter till bra spel. I allmänhet är mindre sport och sport med icke-brittisk tradition fattigare representerad i Betfairs levande avsnitt. 

Betfair Live streaming

Betfair erbjuder för närvarande inte direktuppspelning för norska kunder. 

Betfair Cash Out

Betfairs utbetalningsfunktion, eller nära spel, är mycket bra och erbjuder de flesta spel och marknader. Det har också den extra funktionen som kallas partiell utbetalning, vilket innebär att spelare kan avsluta en del av spelet men ändå behålla resten. Matchar med tillgänglig utbetalning har en gul symbol. 

BETFAIR POKER

Efter att ha testat de flesta pokernätverk har Betfair hittat ett nytt hem på iPoker-nätverket. Här finns både ett stort urval av andra spelare och olika typer av spelare. Det innebär också fler turneringar med högre priser, vilket givetvis är välkommen för spelare. Spelare i nätverket av iPokers har också rykte för att vara lite sämre än genomsnittet, vilket ger stora möjligheter till riktigt bra pokerspelare. Betfair har en klient för poker, men den är bara kompatibel med Windows. Inte med Apple-produkter.  

BETFAIR MOBILE

De olika delarna av Betfair fungerar bra via webbläsaren på mobilen och erbjuder samma urval som den datorbaserade utgåvan. För dem som vill ha större klarhet finns det specialiserade appar för de olika delarna. Finns för både iOS och android. 

Betfair App

Betfair AppDet finns en app för varje avdelning på Betfair. Många spelare är bara intresserade aven viss del, vilket gör det till en välkommen lösning. Alla appar har Betfair-temat med tydlig design. Den vanliga oddsen app och app för Betfair Exchange är en trevlig upplevelse för både android och iOS-användare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here