Bet365 Bonus

0

Bet365 BonusSom ett av de ledande spelbolagen på marknaden erbjuder Bet365 en komplett produkt med mycket underhållningsvärde för både hobbyspelaren och den mer allvarliga typen. När det gäller odds har oddsbonuser.nu inte hittat någon konkurrent med samma utbud, både när det gäller antalet spel och marknader. Det finns alltid trevliga spelmöjligheter på Bet365.

För nya spelare kan bet365s layout och navigering tyckas lite besvärlig, med ett system som skiljer sig något från många andra spelbolag. Men när du väntar på det, föredrar många människor det format som Bet365 erbjuder. Totalt sett är Bet365 ett komplett spelbolag.

Upp till 1000 kr i spelkrediter
FÅ BONUS

Logga in, sätt in $ 5 * eller mer på ditt konto och vi matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till $ 1,000 *) när du placerar kvalificerade insatser med samma värde och avvecklas. Endast för nya kunder gäller regler.

BET365 BONUS - INSÄTTNINGSBONUS & VÄLKOMSTBONUSNär du väl har uppfyllt de kvalificerade villkoren kan du satsa dina spel som spel utan att riskera dina egna pengar. Spelkrediter kan användas på vilken marknad eller sport som helst. Alla utbetalningar från satsningar placerade med spelkrediter läggs till i ditt uttagbara saldo, utbetalningar utesluter spel i spelkrediter. Du kan också finansiera ett spel med en kombination av spelkrediter och kontanter.

Viktiga regler och villkor

 • Endast tillgänglig för nya kunder. Gör en kvalificerad insättning på $ 5 * eller mer och hävda ditt erbjudande inom 30 dagar efter att du registrerat ditt konto för att kvalificera dig för ett 100% matchat belopp i spelkrediter upp till högst $ 1000 *. När det är nödvändigt kommer dina spelkrediter att hållas i ditt kontosaldo och kan inte återkallas.
 • För att frigöra dina spelkrediter för användning måste du placera kvalificerade insatser till värdet av din kvalificerade insättning (högst $ 1.000 *) och de måste lösas inom 30 dagar efter det att erbjudandet krävs. Endast kvalificerade vad som fastställts efter det att erbjudandet är nödvändigt kommer att räknas mot detta krav.
 • Insättningar som görs med NETeller, Skrill eller Skrill 1-Tap räknas inte som din kvalificerade insättning.

Placerade spel måste uppfylla vissa villkor för att räkna med att dina spelkrediter släpps:

 1. Måste innehålla minst ett val med odds på 1,20 (1/5) eller högre.
 2. I marknads- / kampkombinationer som endast har två eller tre potentiella resultat (som heltidsfotbollsresultat), där du lägger spel på mer än ett potentiellt resultat, antingen före match eller som levande odds, kommer resultatet av den högsta kumulativa satsningen att räknas.
 3. Om en insats har avslutats delvis, räknas endast den återstående aktiva insatsen.
 4. Om ett spel har redigerats med hjälp av funktionen Edit Game, räknas bara den nya insatsen i det nya spelet.
 5. Avslutade spel, direktspel, spel, avbrutna spel eller spel som placeras via vår telefonservice räknas inte.
 • Din spelkrediter är inte uttagbara och spel i spelkrediter ingår inte i utbetalningar. Alla utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till i ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas för vissa produkter, erbjudanden / kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för detaljer.
 • Din spelkrediter kommer att gå vilse och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i följd.

Villkor gäller. Åldersgräns är 18 år. 

BET365 POKER BONUS

100% upp till 100 €
FÅ BONUS

Öppna ett konto hos Poker hos bet365 idag och du kommer att få en Ny spelare-bonus på upp till € 100, och turneringsbiljetter värda € 5, efter din första kvalificerade insättning / överföring till ditt Poker-konto. 

 • Gör din första insättning / överföring till Poker, för att få bonusen euro minst 100% av din kvalificerade insättning / överföring och ett turneringskort paket värt 5 €. För detaljer, se fullständiga regler och villkor nedan.
 • Bonusuro utlöses i avdrag när du tjänar meritpoäng. De första fem avbetalningarna på € 1 utlöses för varje 15 poäng du tjänar. Resterande priser på € 2,50 utlöses för varje 225 poäng.
 • Du tjänar meritpoäng på alla bord med realtidsspel, med en ränta på 15 för varje € 1 eller £ 1 som betalas i rake- och / eller turneringsavgift.
 • Turneringsbiljetter kan användas för att delta i alla turneringar av relevant typ och inköpsbelopp. Om de inte används, kommer de att löpa ut sju dagar efter att de har krediterats.
 • Om inte utlöses löper bonusen 60 dagar efter att de har krediterats.

Villkor gäller. Åldersgräns är 18 år. 

BET365 FÖR NYBÖRJARE

Det finns många fördelar med Bet365 för nya spelare. Här lär spelarna känna alla de olika funktionerna som erbjuds av spelbolagen. Detta beror på att Bet365 erbjuder bra tjänster inom alla satsningsområden. Det finns ingen annan plats att nya spelare kan få en så stabil grund för framtida vadslagning som hos Bet365.

Med en bra målsökningstjänst och statistikavdelning är det också enkelt att förbereda dina spel och följa dem live.

BET365 FÖR HOBBYSPELARE

För hobbyspelare som spelar på andra platser kan det vara lite knepigt att bli van vid Bet365, eftersom layouten och systemet skiljer sig från många andra. Men när du har överbryggat det hindret, erbjuder Bet365 en hel värld av bra vadslagning. Enligt vår uppfattning har de de bästa funktionerna på marknaden för hobbyspelare. Det som ofta efterfrågas av mellanspelaren är ofta live-spel, live streaming och ett brett utbud. Alla dessa faktorer tillhandahålls av Bet365. Oddsen är dessutom i allmänhet på en bra nivå.

BET365 FÖR PROFFSEN

De professionella spelarna samlas inte på Bet365, även om det finns något värde för dem också. Oddsen är höga, men det finns givetvis högre odds på andra vadslagningsplatser som är mer avsedda för proffsen. Det har också varit en viss kritik att spelare är begränsade på Bet365, men det här är något som gäller stora vinster, och det händer också med de flesta spelbolag.

SPELFUNKTIONER PÅ BET365

Bet365 erbjuder flera funktioner, eftersom de är bland de främsta i världen i våra ögon. Dessa inkluderar en utmärkt cash-out, live spel och live streaming. Även om utbudet av dessa funktioner varierar, finns det ofta ett stort antal möjligheter.

BET365 KAMPANJER

MOBILSPEL MED BET365-APPENÄven om detta val också varierar hos Bet365, finns det ofta bra och intressanta kampanjer att delta i. Det kan vara allt från erbjudanden på vissa matcher eller turneringar, till säsongserbjudanden.

MOBILSPEL MED BET365-APPEN

Som ett av världens bästa spelbolag är det inte konstigt att Bet365s tjänster är högklassiga även via mobilen. På båda mobilversionerna av webbplatsen och på deras app hittar du samma funktioner som på data, och därmed är Bet365 ett av de främsta spelbolagen också på mobil, enligt vår bedömning.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here